SwedFed All In

Vi har blivit återförsäljare av ett nytt helt svenskt foder som heter All In, tillverkare är Swedfed.

Ett helt nytt kraftfoder finns nu på marknaden. Fodret har haft arbetsnamnet ”All In” eftersom det är ett foder som innehåller allt hästen behöver i kombination med ett normalt grovfoder. Det passar även bra när man går ”All In” för att ge sin häst de allra bästa förutsättningarna för att må bra och kunna prestera! Det fanns helt enkelt ingen anledning att byta det namnet!

  • All In är ett koncentrerat basfoder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse, många olika fibrer och en hög koncentration av vitaminer och mineraler.
  • All in är ett basfoder som passar bra till de flesta typer av hästar som har ett behov av att komplettera grovfodret med något mer än bara ett mineralfoder.
  • All In kan med fördel kombineras med exempelvis havre till hästar som av olika anledningar behöver mer kraftfoder eller med olja till hästar som behöver ännu mer energi och ändå bör undvika spannmål.
  • All In finns i två varianter; Original och Pellets

All In Pellets – innehåll och analys

All In Original – innehåll och analys

Fodret finns här på gården för avhämtning men vid större beställningar går det att skicka över hela sverige. Säckarna är på 25kg och kostar 300kr/st inkl. moms.
Kontakta oss för mer info eller beställning.